PUBLICITATE

Sursa :: pixelshot from Canva

Carne tocată de curcan

Rețetă pentru chiftelele gustoase de curcan, ideale pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 85 g Pesmet Adăugat la
  • 75 ml Lapte Adăugat la
  • 350 g carne tocată de curcan Adăugat la
  • 1 linguriță Oregano uscat Adăugat la
  • pătrunjel spălat și tocat mărunt Adăugat la
  • 2 lingurițe Ulei de măsline Adăugat la
  • piper roșu măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Pune pesmetul într-un bol mare și toarnă lapte peste el.

2. Pasul

Adaugați curcanul, o linguriță de oregano, ardei roșu și jumătate de pătrunjel, condimentați după gust și amestecați.

3. Pasul

Formează cu mâinile ude chiftele grosiere. Veți obține aproximativ 30 de bucăți.

4. Pasul

Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi prăjiți chiftelele pe toate părțile.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou