PUBLICITATE
Sursa :: pixelshot from Canva
Carne tocată de curcan
Rețetă pentru chiftelele gustoase de curcan, ideale pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
- 85 g Pesmet
- 75 ml Lapte
- 350 g carne tocată de curcan
- 1 linguriță Oregano uscat
- pătrunjel spălat și tocat mărunt
- 2 lingurițe Ulei de măsline
- piper roșu măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Pune pesmetul într-un bol mare și toarnă lapte peste el.
2. Pasul
Adaugați curcanul, o linguriță de oregano, ardei roșu și jumătate de pătrunjel, condimentați după gust și amestecați.
3. Pasul
Formează cu mâinile ude chiftele grosiere. Veți obține aproximativ 30 de bucăți.
4. Pasul
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, apoi prăjiți chiftelele pe toate părțile.