PUBLICITATE

Sursa :: Olga Chzhu from Getty Images

Cartofi dulci coapte în cuptor

Rețetă pentru cartofi dulci gustoși la cuptor cu sos de ierburi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 bucată Cartofi dulci Adăugat la
  • 3 linguri Ulei de măsline Adăugat la
  • 1 lingură Săruri Adăugat la
  • 14 linguri piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 lingură Paprika măcinată Adăugat la
  • 2 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • Ierburi aromatice (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Se spală și se usucă cartofii dulci. Nu îndepărtați pielița, deoarece aceasta este cea care le conferă cartofilor dulci un plus de crocant.

2. Pasul

Apoi se taie cartofii dulci în sferturi sau în bastonașe.

3. Pasul

Se pun cartofii dulci într-un castron, se adaugă uleiul de măsline, sarea, piperul, boiaua tocată mărunt și usturoiul pisat. Se amestecă totul bine.

4. Pasul

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade. În timpul coacerii, se amestecă cartofii dulci cel puțin o dată, astfel încât să se coacă uniform pe toate părțile. Acest lucru durează aproximativ 40 până la 60 de minute.

5. Pasul

Când cartofii dulci sunt gata, se servesc încă calzi cu sos sau pur și simplu.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou