PUBLICITATE
Sursa :: Olga Chzhu from Getty Images
Cartofi dulci coapte în cuptor
Rețetă pentru cartofi dulci gustoși la cuptor cu sos de ierburi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 bucată Cartofi dulci
- 3 linguri Ulei de măsline
- 1 lingură Săruri
- 1⁄4 linguri piper negru măcinat
- 1 lingură Paprika măcinată
- 2 cuișoare Usturoi
- Ierburi aromatice (opțional)
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
70 min.
1. Pasul
Se spală și se usucă cartofii dulci. Nu îndepărtați pielița, deoarece aceasta este cea care le conferă cartofilor dulci un plus de crocant.
2. Pasul
Apoi se taie cartofii dulci în sferturi sau în bastonașe.
3. Pasul
Se pun cartofii dulci într-un castron, se adaugă uleiul de măsline, sarea, piperul, boiaua tocată mărunt și usturoiul pisat. Se amestecă totul bine.
4. Pasul
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 200 de grade. În timpul coacerii, se amestecă cartofii dulci cel puțin o dată, astfel încât să se coacă uniform pe toate părțile. Acest lucru durează aproximativ 40 până la 60 de minute.
5. Pasul
Când cartofii dulci sunt gata, se servesc încă calzi cu sos sau pur și simplu.