PUBLICITATE

Sursa :: @ user6170755 via Freepik

Cartofi fierți cu ciuperci prăjite

Acesta este un fel de mâncare simplu, dar delicios, care este perfect ca garnitură sau fel principal. Este de asemenea un excelent fel de mâncare vegetarian. Amestecul de ciuperci terestre și cartofi cremoși este pur și simplu irezistibil. Acest fel de mâncare este ușor de făcut și necesită foarte puține ingrediente.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 1 kg cartofi fierți cu piele Adăugat la
  • 500 Gram Ciuperci proaspete (de exemplu, champignons, hribi) Adăugat la
  • 3 Lingură de masă ulei de măsline Adăugat la
  • 2 Degetele de la picioare usturoi Adăugat la
  • 1 Bucată pătrunjel proaspăt Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
  • 1 Pinch piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

40 min.
1. Pasul

Puneți cartofii în coajă într-o oală mare cu multă apă pentru a fierbe. Lăsați să fiarbă la căldură medie timp de 20-25 de minute, până când sunt gata. Scurgeți și puneți deoparte.

2. Pasul

Între timp, curățați ciupercile și tăiați-le în felii sau bucăți, după preferințe.

3. Pasul

Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Tăiați usturoiul și prăjiți-l în uleiul de măsline până când își eliberează aroma.

4. Pasul

Adăugați ciupercile și prăjiți-le la foc mediu până când devin aurii și moi. Condimentați cu sare și piper.

5. Pasul

Tocați pătrunjelul și presărați-l peste ciuperci. Amestecați totul bine.

6. Pasul

La final, serviți cartofii fierți cu ciupercile prăjite. Dacă doriți, presărați deasupra puțin pătrunjel proaspăt. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou