PUBLICITATE
Sursa :: Sergiy Akhundov from Getty Images
Cartofi la cuptor
Încercați această rețetă simplă pentru cartofi deosebiți la cuptor. Alegerea ideală pentru un prânz sau o cină sănătoasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 1 kg Cartofi
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 cuișoare usturoi
- 1 linguriță rozmarin uscat
- 1 linguriță Oregano uscat
- 1⁄2 linguriță Ardei macinat
- 1 bucată Ardei proaspete
- 1 bucată The Onion
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Cartofii bine spălați sub apă curentă și tăiați în bucăți. Nu trebuie să fie curățați.
2. Pasul
Tăiați ceapa și ardeiul mărunt. Zdrobiți usturoiul.
3. Pasul
Puneți cartofii, ceapa, ardeiul și usturoiul într-un bol mare. Adăugați ulei de măsline, rozmarin, oregano, boia de ardei, sare și piper. Amestecați bine totul.
4. Pasul
Transferăm cartofii pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Coacem în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 40-50 de minute, sau până când cartofii sunt frumos crocanți și aurii.
5. Pasul
Serviți cartofii coapți calzi. Poftă bună!