PUBLICITATE

Cartofi la grătar

Un preparat clasic de vară, perfect pentru grătare. Cartofii la grătar sunt un însoțitor delicios și sănătos pentru carne sau pește.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 8 ks cartof Adăugat la
  • 2 ro ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță sare de mare Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

50 min.
1. Pasul

Cartofii spălați sub apă curgătoare și lăsați-i să se usuce pentru o vreme. Apoi tăiați-i în jumătate.

2. Pasul

Încălziți grătarul. Ungeți cartofii cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.

3. Pasul

Puneți cartofii pe grătar cu tăietura în jos. Grătarați-le aproximativ 20-25 de minute, până când devin auriu și moi.

4. Pasul

Înainte de servire, lăsați cartofii să se răcească puțin. Serviți-i singuri sau ca garnitură pentru carne sau pește. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou