PUBLICITATE
Cartofi la grătar
Un preparat clasic de vară, perfect pentru grătare. Cartofii la grătar sunt un însoțitor delicios și sănătos pentru carne sau pește.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 8 ks cartof
- 2 ro ulei de măsline
- 1 linguriță sare de mare
- 1 linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
50 min.
1. Pasul
Cartofii spălați sub apă curgătoare și lăsați-i să se usuce pentru o vreme. Apoi tăiați-i în jumătate.
2. Pasul
Încălziți grătarul. Ungeți cartofii cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
3. Pasul
Puneți cartofii pe grătar cu tăietura în jos. Grătarați-le aproximativ 20-25 de minute, până când devin auriu și moi.
4. Pasul
Înainte de servire, lăsați cartofii să se răcească puțin. Serviți-i singuri sau ca garnitură pentru carne sau pește. Poftă bună!