Sursa :: JamieRogers1 from Getty Images
Cartofi noi cu pătrunjel
O excelentă rețetă de vară pentru cartofi noi, plină de gust și aromă de pătrunjel.
Ingrediente
- 11⁄2 kg cartofi noi
- 1 link frunze de pătrunjel
- 4 ro ulei de măsline
- 1 linguriță sare
Ultimele broșuri
Procedura
Spălați bine cartofii și lăsați-i în coaja lor originală. Puneți-i într-o oală, turnați apă peste ei astfel încât să fie complet scufundați și adăugați sare. Fierbeți pe foc mediu aproximativ 25-30 de minute, sau până când cartofii sunt complet moi.
În timp ce cartofii se fierb, clătiți pătrunjelul și tăiați-l în bucăți mici.
Când cartofii sunt gătiți, scurgeți apa și transferați cartofii încă fierbinți într-un bol. Adăugați ulei de măsline și pătrunjel tocat. Amestecați totul bine astfel încât aromele să se combine.
Serviți-l cald. Acest fel de mâncare este minunat ca o garnitură pentru feluri de mâncare cu carne, dar poate fi, de asemenea, un fel principal ușor și sănătos pentru zilele de vară.