PUBLICITATE
Sursa :: bhofack2 from Getty Images
Cartofi prăjiți din batat
Cartofii prăjiți clasici cu o notă interesantă. Batatul conferă un gust deosebit de dulce cartofilor prăjiți, iar coacerea în locul prăjirii face această variantă o gustare mai sănătoasă. Perfect pentru felurile principale sau ca gustare independentă cu un sos delicios.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Bucată Cartofi (de dimensiuni medii)
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 ciupitură Instrumente
- 1 ciupitură piper
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade Celsius. Curățăm cartofii dulci și îi tăiem în fâșii de aproximativ 1 cm.
2. Pasul
Transferăm pe o tavă de copt, stropim cu ulei de măsline, presărăm cu sare și piper. Coacem aproximativ 30-35 de minute, până când devin crocante și ușor aurii. Servim calde.