PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Cartofi prăjiți din batat

Cartofii prăjiți clasici cu o notă interesantă. Batatul conferă un gust deosebit de dulce cartofilor prăjiți, iar coacerea în locul prăjirii face această variantă o gustare mai sănătoasă. Perfect pentru felurile principale sau ca gustare independentă cu un sos delicios.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Bucată Cartofi (de dimensiuni medii) Adăugat la
  • 2 linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 1 ciupitură Instrumente Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălzim cuptorul la 200 de grade Celsius. Curățăm cartofii dulci și îi tăiem în fâșii de aproximativ 1 cm.

2. Pasul

Transferăm pe o tavă de copt, stropim cu ulei de măsline, presărăm cu sare și piper. Coacem aproximativ 30-35 de minute, până când devin crocante și ușor aurii. Servim calde.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou