PUBLICITATE

Sursa :: pinkybird for iStockPhotos

Castane la cuptor

Aduceți o atmosferă de toamnă confortabilă în casa dvs. cu această rețetă simplă de castane la cuptor. Perfect pentru rontăit în timp ce beți o ceașcă de ceai sau ca garnitură la felul principal de mâncare.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Castane Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru castanele din cuptor, încălziți cuptorul la 200 de grade cu încălzire sus/jos.

2. Pasul

În timp ce cuptorul se încălzește, tăiați o cruce pe partea plată a fiecărei castane. Acest lucru permite aburului să scape și previne spargerea castanelor.

3. Pasul

Așezați castanele cu partea tăiată în sus pe o tavă de copt.

4. Pasul

Coaceți castanele timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când cojile se desprind și interiorul este moale.

5. Pasul

Scoateți tava din cuptor și lăsați castanele să se răcească câteva minute înainte de a le coji și servi.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou