PUBLICITATE
Cel mai bun aluat pentru pizza
Rețeta pentru aluatul ideal crocant și pufos pentru pizza, care va reuși întotdeauna. Va fi atractiv nu numai prin gustul său excepțional, dar și prin miros. Pregătiți aceste ingrediente și începeți să gătiți!
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 500 g făină simplă specială
- 1 ks Drojdie uscată
- 1 linguriță zahăr
- 2 lingurițe Sare
- 2 ro ulei de măsline
- 325 ml apă
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
În vas amestecăm toate ingredientele uscate.
2. Pasul
Adăugăm ulei de măsline și apă și pregătim un aluat uniform.
3. Pasul
Adesea lăsăm aluatul să crească într-un loc cald aproximativ 90 de minute, până își dublează volumul.
4. Pasul
După ce aluatul a crescut, îl transferăm pe o suprafață înfăinată și îl modelăm în forma dorită.
5. Pasul
Acum putem acoperi aluatul conform selecției noastre și coacem în cuptorul preîncălzit la 250 de grade.