PUBLICITATE

Sursa :: lenazap from Getty Images Signature

Cel mai bun borș de casă

Un borș delicios și gustos, ideal pentru prânz sau cină.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingrediente principale

  • 500 g Sfeclă roșie Adăugat la
  • 200 g morcovi Adăugat la
  • 50 g unt Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 1 ks Ardei roșu Adăugat la
  • 112 l apă Adăugat la
  • 2 ks Cartofi Adăugat la
  • 2 ks usturoi Adăugat la
  • 12 ks mărar Adăugat la
  • 3 ks frunze de dafin Adăugat la
  • 10 g sare Adăugat la

Pentru servire

  • 200 g Cremă Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Mai întâi ne pregătim toate ingredientele. Curățăm și răzuim sfecla și morcovul pe o răzătoare mare. Tăiem ceapa și ardeiul în bucăți mici.

2. Pasul

În oală topim untul și adăugăm ceapa și ardeii tocați. Prăjim până când devin moi.

3. Pasul

Adăugăm morcovul și sfecla rasă și le prăjim încă aproximativ 5 minute. Apoi adăugăm apă și ducem la fierbere.

4. Pasul

În timp ce amestecul se fierbe, curățăm și tăiem cartofii în cubulețe mici. Îi adăugăm în oală și îi fierbem încă 20 de minute.

5. Pasul

Apoi adăugăm usturoi, mărar, frunză de dafin și sare. Fierbem încă 10 minute.

6. Pasul

Borșul este gata.

7. Pasul

Il servim cu smântână și pătrunjel.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou