PUBLICITATE
Sursa :: lenazap from Getty Images Signature
Cel mai bun borș de casă
Un borș delicios și gustos, ideal pentru prânz sau cină.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingrediente principale
- 500 g Sfeclă roșie
- 200 g morcovi
- 50 g unt
- 1 ks The Onion
- 1 ks Ardei roșu
- 11⁄2 l apă
- 2 ks Cartofi
- 2 ks usturoi
- 1⁄2 ks mărar
- 3 ks frunze de dafin
- 10 g sare
Pentru servire
- 200 g Cremă
- frunze de pătrunjel
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Mai întâi ne pregătim toate ingredientele. Curățăm și răzuim sfecla și morcovul pe o răzătoare mare. Tăiem ceapa și ardeiul în bucăți mici.
2. Pasul
În oală topim untul și adăugăm ceapa și ardeii tocați. Prăjim până când devin moi.
3. Pasul
Adăugăm morcovul și sfecla rasă și le prăjim încă aproximativ 5 minute. Apoi adăugăm apă și ducem la fierbere.
4. Pasul
În timp ce amestecul se fierbe, curățăm și tăiem cartofii în cubulețe mici. Îi adăugăm în oală și îi fierbem încă 20 de minute.
5. Pasul
Apoi adăugăm usturoi, mărar, frunză de dafin și sare. Fierbem încă 10 minute.
6. Pasul
Borșul este gata.
7. Pasul
Il servim cu smântână și pătrunjel.