PUBLICITATE
Cel mai bun borș de pește

Cel mai bun borș de pește

Mâncare tradițională din bucătăria românească, cu o aromă proaspătă și intensă de mare. Gustul său savuros și răcoritor îl face ideal pentru zilele calde de vară, dar poate fi savurat la fel de bine în orice moment al anului.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 kg pește Adăugat la
  • 2 cepe Adăugat la
  • 2 morcovi Adăugat la
  • 2 ardei grași Adăugat la
  • 2 cartof Adăugat la
  • 12 țelină Adăugat la
  • 2 căței usturoi Adăugat la
  • 1 lingură ulei Adăugat la
  • 2 litri apă Adăugat la
  • 500 ml bors Adăugat la
  • sare și piper după gust Adăugat la
  • frunze de pătrunjel Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Într-o oală mare, încingeți uleiul și adăugați ceapa și usturoiul. Căliți timp de 2-3 minute, până când devin aurii.

2. Pasul

Adăugați morcovii, ardeii, cartofii și țelina. Amestecați bine și lăsați să se călească timp de aproximativ 5 minute.

Cel mai bun borș de pește - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

3. Pasul

Adăugați peștele și acoperiți cu apă. Lăsați să fiarbă la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute sau până când peștele este gata și se desface ușor.

Cel mai bun borș de pește - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

4. Pasul

Adăugați borșul proaspăt și amestecați bine. Continuați să fierbeți timp de încă 10-15 minute.

5. Pasul

Ajustați gustul cu sare și piper.

6. Pasul

Serviți borșul de pește fierbinte, garnisit cu frunze de pătrunjel tocate. Poftă bună!

Cel mai bun borș de pește - pasul de preparare 1

Sursa :: Youtube

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou