PUBLICITATE

Sursa :: rimmabondarenko from Canva

Cel mai bun punch de Crăciun

Rețetă pentru cel mai bun punci de Crăciun pe care îl prepar în fiecare an.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 sticlă Vin roșu Adăugat la
  • 1 Cupa Suc de portocale Adăugat la
  • 200 ml brandy Adăugat la
  • 100 g Zahăr brun Adăugat la
  • 1 bucată portocaliu Adăugat la
  • 1 bucată lămâie Adăugat la
  • 2 bucată Scorțișoară Adăugat la
  • 5 bucată Cuișoare Adăugat la
  • O bucată de nucșoară Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Începeți prin a turna o sticlă de vin roșu într-un vas mare. Adăugați sucul de portocale în oală și gătiți la foc mediu.

2. Pasul

Dacă preferați băuturile dulci, adăugați mai mult suc. Se toarnă coniacul și se presară zahăr brun. Prefer să folosesc brandy pentru această rețetă, deoarece adaugă o profunzime unică de gust și aromă la punch.

3. Pasul

Adăugați în oală bucățile de portocală și de lămâie. Este important să adăugați și coaja, deoarece aceasta va conferi punch-ului amărăciunea necesară care echilibrează perfect dulceața. Adăugați scorțișoara, cuișoarele și nucșoara. Nu vă fie teamă să experimentați cu o mulțime de condimente, dar nu uitați că nucșoara este destul de puternică, așa că doar un pic merge foarte mult.

4. Pasul

Se lasă punch-ul să se gătească la foc mic timp de aproximativ 15 - 20 de minute. Este important să îl lăsați să se gătească încet, astfel încât toate aromele și aromele să se amestece frumos.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou