Sursa :: rimmabondarenko from Canva
Cel mai bun punch de Crăciun
Rețetă pentru cel mai bun punci de Crăciun pe care îl prepar în fiecare an.
Ingrediente
- 1 sticlă Vin roșu
- 1 Cupa Suc de portocale
- 200 ml brandy
- 100 g Zahăr brun
- 1 bucată portocaliu
- 1 bucată lămâie
- 2 bucată Scorțișoară
- 5 bucată Cuișoare
- O bucată de nucșoară
Ultimele broșuri
Procedura
Începeți prin a turna o sticlă de vin roșu într-un vas mare. Adăugați sucul de portocale în oală și gătiți la foc mediu.
Dacă preferați băuturile dulci, adăugați mai mult suc. Se toarnă coniacul și se presară zahăr brun. Prefer să folosesc brandy pentru această rețetă, deoarece adaugă o profunzime unică de gust și aromă la punch.
Adăugați în oală bucățile de portocală și de lămâie. Este important să adăugați și coaja, deoarece aceasta va conferi punch-ului amărăciunea necesară care echilibrează perfect dulceața. Adăugați scorțișoara, cuișoarele și nucșoara. Nu vă fie teamă să experimentați cu o mulțime de condimente, dar nu uitați că nucșoara este destul de puternică, așa că doar un pic merge foarte mult.
Se lasă punch-ul să se gătească la foc mic timp de aproximativ 15 - 20 de minute. Este important să îl lăsați să se gătească încet, astfel încât toate aromele și aromele să se amestece frumos.