PUBLICITATE
Cel mai bun tort de morcovi
Puțin și gustos
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
10
Ingrediente
- 100 g morcovi rași
- 65 g făină simplă specială
- 3 ou
- 20 g zahăr din nucă de cocos
- 1⁄2 Pachet praf de copt
- 3 linguri Apa umedă
- 3 lingură ulei de rapiță
- 1 lingură suc de lămâie
Pentru presarat
- Gem de uns
- nucă de cocos
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Am folosit o formă rotundă cu un diametru de 26cm.
2. Pasul
Batem ouăle cu zahăr.
3. Pasul
Adăugăm ulei, apă și zeamă de lămâie și amestecăm.
4. Pasul
Adaugăm morcovul ras pe răzătoare și amestecăm.
5. Pasul
În cele din urmă, batem făina netedă (am folosit banane) și praf de copt.
6. Pasul
Forma se tapetează cu hârtie de copt și se toarnă aluatul.
7. Pasul
Punem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/30 de minute sau după necesitate până la auriu.
8. Pasul
Alegem și lăsăm să se răcească.
9. Pasul
Am unsurat vârful cu gem de caise și l-am presărat cu nucă de cocos.
10. Pasul
Recomand să utilizați o formă mai mică pentru a face prăjitura un pic mai înaltă. Sau poate folosi o formă pentru muffini, briose.
11. Pasul
Poftă bună!