PUBLICITATE

Cel mai bun tort de morcovi

Puțin și gustos

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
10

Ingrediente

  • 100 g morcovi rași Adăugat la
  • 65 g făină simplă specială Adăugat la
  • 3 ou Adăugat la
  • 20 g zahăr din nucă de cocos Adăugat la
  • 12 Pachet praf de copt Adăugat la
  • 3 linguri Apa umedă Adăugat la
  • 3 lingură ulei de rapiță Adăugat la
  • 1 lingură suc de lămâie Adăugat la

Pentru presarat

  • Gem de uns Adăugat la
  • nucă de cocos Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Am folosit o formă rotundă cu un diametru de 26cm.

2. Pasul

Batem ouăle cu zahăr.

3. Pasul

Adăugăm ulei, apă și zeamă de lămâie și amestecăm.

4. Pasul

Adaugăm morcovul ras pe răzătoare și amestecăm.

5. Pasul

În cele din urmă, batem făina netedă (am folosit banane) și praf de copt.

6. Pasul

Forma se tapetează cu hârtie de copt și se toarnă aluatul.

7. Pasul

Punem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180/30 de minute sau după necesitate până la auriu.

8. Pasul

Alegem și lăsăm să se răcească.

9. Pasul

Am unsurat vârful cu gem de caise și l-am presărat cu nucă de cocos.

10. Pasul

Recomand să utilizați o formă mai mică pentru a face prăjitura un pic mai înaltă. Sau poate folosi o formă pentru muffini, briose.

11. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou