PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Cele mai bune biscuiți cu ghimbir

Biscuiți delicioși și picante cu ghimbir, perfecti pentru perioada sărbătorilor sau oricând aveți nevoie de un dulce. Făcuți cu ghimbir confiat, acești biscuiți au un gust deosebit.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
24
  • 2 căni făină albă Adăugat la
  • 1 linguriță praf de copt Adăugat la
  • 12 linguriță sare Adăugat la
  • 1 linguriță ghimbir măcinat Adăugat la
  • 12 linguriță scorțișoară măcinată Adăugat la
  • 14 ceașcă Ghimbir confiat, tocat mărunt Adăugat la
  • 34 ceașcă Unt nesărat, la temperatura camerei Adăugat la
  • 1 ceașcă Zahăr alb granulat Adăugat la
  • 1 ou mare Adăugat la
  • 14 ceașcă Melasă Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 350 de grade (175 de grade Celsius). Îmbrăcați două tăvi de copt cu hârtie pergament.

2. Pasul

Într-un bol mare, amestecați împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea, ghimbirul măcinat și scorțișoara.

3. Pasul

Într-un castron separat, bateți untul și zahărul împreună până devin spumoase. Apoi bateți în ou, urmat de melasă, până când sunt doar combinate.

4. Pasul

Adăugați treptat ingredientele uscate în cele umede, amestecând doar până când sunt incorporate. Încorporați ghimbirul confiat tocat.

5. Pasul

Formați aluatul în bile de 1 inch (2,5 cm), apoi treceți-le prin zahăr granulat. Puneți-le la o distanță de aproximativ 2 inch (5 cm) una de cealaltă pe tavile de copt pregătite.

6. Pasul

Coaceți timp de aproximativ 10-12 minute sau până când fursecurile sunt umflate și ușor aurii. Ele vor fi moi când ies din cuptor, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc. Lăsați-le să se răcească câteva minute pe tava de copt înainte de a le transfera pe un grătar pentru a se răci complet.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou