PUBLICITATE

Cheesecake cu afine

Cheesecake-ul cu afine este un desert delicat și proaspăt care vă va încânta literalmente cu aspectul și gustul său.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Corp

  • 200 g biscuiți digestivi Adăugat la
  • 100 g unt Adăugat la

Conținut

  • 500 g Brânză de vaci Adăugat la
  • 200 g frișcă Adăugat la
  • 4 ks ou Adăugat la
  • 150 g zahăr Adăugat la
  • 1 ks zahăr vanilat Adăugat la
  • 2 ro suc de lămâie Adăugat la

Topping de afine

  • 300 g Afine Adăugat la
  • 100 g zahăr Adăugat la
  • 1 ro suc de lămâie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Pregătiți tava de copt și preîncălziți cuptorul la 170 de grade.

2. Pasul

Amestecați biscuiții cu untul topit într-un bol. Etalați amestecul pe fundul tăvii și neteziți-l.

3. Pasul

Umplutura: amestecați toate ingredientele împreună și întindeți umplutura pe corp.

4. Pasul

Coptiți prăjitura în cuptor cam 1 oră. După coacere, lăsați cheesecake-ul să se răcească.

5. Pasul

Între timp, pregătiți topping-ul de afine. Fierbeti afinele împreună cu zahărul și sucul de lămâie la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Apoi lăsați-l să se răcească.

6. Pasul

Întindeți toppingul terminat pe cheesecake-ul răcit. Lăsați în frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou