PUBLICITATE
Cheesecake cu afine
Cheesecake-ul cu afine este un desert delicat și proaspăt care vă va încânta literalmente cu aspectul și gustul său.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
8
Corp
- 200 g biscuiți digestivi
- 100 g unt
Conținut
- 500 g Brânză de vaci
- 200 g frișcă
- 4 ks ou
- 150 g zahăr
- 1 ks zahăr vanilat
- 2 ro suc de lămâie
Topping de afine
- 300 g Afine
- 100 g zahăr
- 1 ro suc de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Pregătiți tava de copt și preîncălziți cuptorul la 170 de grade.
2. Pasul
Amestecați biscuiții cu untul topit într-un bol. Etalați amestecul pe fundul tăvii și neteziți-l.
3. Pasul
Umplutura: amestecați toate ingredientele împreună și întindeți umplutura pe corp.
4. Pasul
Coptiți prăjitura în cuptor cam 1 oră. După coacere, lăsați cheesecake-ul să se răcească.
5. Pasul
Între timp, pregătiți topping-ul de afine. Fierbeti afinele împreună cu zahărul și sucul de lămâie la foc mediu timp de aproximativ 10 minute. Apoi lăsați-l să se răcească.
6. Pasul
Întindeți toppingul terminat pe cheesecake-ul răcit. Lăsați în frigider cel puțin 2 ore înainte de servire.