Cheesecake cu afine
Cheesecake cu coulis de afine și bază de biscuiți.
Ingrediente
DESE
- 100 g Biscuiți
- 45 g unt
CREMĂ DE ALUNE
- 250 g Brânză de vaci fină
- 200 g smântână acră
- 5 ro zahăr de cofetărie
- 1 ro făină simplă specială
- 1 ks ou
COULIS DE AFINE
- 200 g mure
- 1 ro Terci
- 1 Articolul Budincă de zmeură
- 3 ro zahăr
Ultimele broșuri
Procedura
ALAT: Blatul îl presăm uniform în forma unsă și îl punem la copt. 140°C/10 min. Din formă poate să se scurgă unt în timpul coacerii, așa că trebuie să punem ceva dedesubt. Putem pregăti o cremă de brânză.
CREM DE PRAF: Amestecăm totul împreună. Turnăm crema gata făcută peste blatul copt și o punem din nou la copt.140°C/60 min.
După coacere, lăsăm prăjitura încă o oră în cuptorul închis și oprim, apoi o lăsăm să se răcească cu cuptorul ușor deschis.
COULIS DE MURE: Lăsăm fructele cu zahărul să fiarbă. Îngroșăm cu amidon topit și budincă. Amestecăm până se îngroașă. Îl luăm de pe foc, amestecăm până devine neted, trecem prin strecurătoare și lăsăm să fiarbă puțin. Pentru a face asta, turnați stratul ușor răcoros deasupra tortului și puneți-l în frigider. De preferat peste noapte.