PUBLICITATE

Cheesecake cu ciocolată albă

Cheesecake fără efort și fără coacere

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12

Corp

  • 250 g biscuiți cu unt Adăugat la
  • 125 g unt Adăugat la
  • 2 ro lapte Adăugat la

Cremă

  • 350 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 250 g mascarpone Adăugat la
  • 150 g Brânză cremoasă Adăugat la
  • 70 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 200 g ciocolată albă Adăugat la

Ganache

  • 150 g ciocolată albă Adăugat la
  • 75 ml frișcă bătută Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Topim untul, adaugam biscuiti din unt măcinați și lapte. Obținem o masă compactă, pe care o presăm uniform într-o formă cu diametrul de 22 cm și o punem în frigider în timp ce pregătim crema.

2. Pasul

Topim ciocolata la bain-marie și o lăsăm să se răcească puțin.

3. Pasul

Între timp, amestecăm mascarpone cu brânză cremoasă și zahăr pudră. Adăugăm ciocolată ușor răcită și amestecăm bine din nou.

4. Pasul

În al doilea castron bătem bine frișcă. (Puteți adăuga 1 smetană). Apoi îl amestecăm ușor cu amestecul anterior. Aplicăm uniform crema gata pe corp și o returnăm la frigider în timp ce pregătim ganache.

5. Pasul

Încălzim smântâna pe o plită la foc moderat și lăsăm ciocolata să se topească în ea, amestecând constant. Turnăm peste cheesecake și lăsăm să se întărească în frig, de preferință peste noapte .

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou