PUBLICITATE
Cheesecake cu glazură de fructe

Cheesecake cu glazură de fructe

Și pentru cei care preferă deserturile cu fructe proaspete, există și cheesecake cu glazură de fructe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
16

Bază

  • 150 g biscuiți Adăugat la
  • 80 g unt Adăugat la

Crema

  • 500 g brânză de vaci fină Adăugat la
  • 350 g mascarpone Adăugat la
  • 250 g smântână acră Adăugat la
  • 2 ou Adăugat la
  • 70 g zahăr de cofetărie Adăugat la
  • 1 ambalare Zahăr vanilat Adăugat la
  • Vanilie macinata Adăugat la
  • 2 ro Pulbere de budinca de vanilie Adăugat la

Glaçura

  • 250 g Fructe congelate aveam amestec forestier cu cireșe Adăugat la
  • 12 Pachet Cojoc de aur (pulbere) Adăugat la
  • 50 ml apă Adăugat la
  • 1 ambalare Zahăr vanilat Adăugat la
  • 1 lingură Miere Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

70 min.
1. Pasul

Mărunțim biscuiții. Adăugăm unt la temperatura camerei și mixăm din nou. Răspândim în baza unei forme rotunde (24cm) tapetată cu hârtie de copt și presăm pe fund. Punem la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 7-10 minute.

2. Pasul

Branza dulce, mascarpone si smantana se bat scurt. Incorporam treptat ouale, pudra de budinca si zaharul si amestecam totul pentru a uni toate ingredientele. Turnam crema peste crusta pre-coapta si coacem la temperatura de 155 de grade aproximativ o ora. Cand coc cheesecake-ul, pun o tavă cu apă la baza cuptorului. Dupa coacere, lasam cheesecake-ul sa se raceasca in cuptorul deschis cel putin o jumatate de ora, dupa care il scoatem din cuptor.

3. Pasul

Fructul se va fierbe cu îndulcitor. Apoi, îl vom mixa. Vom amesteca grâul de aur în apă și îl vom adăuga la piureul de fructe. Continuăm să gătim, amestecând mereu, până se îngroașă.

4. Pasul

Întindem uniform glazura pregătită pe cheesecake-ul răcit. Lăsăm la frigider peste noapte.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou