PUBLICITATE

Sursa :: bhofack2 from Getty Images

Chicken Masala

Rețetă indiană tradițională, plină de arome și arome bogate, care vor satisface chiar și cei mai pretențioși gurmandi.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Ingredientele principale

  • 4 ks piept de pui Adăugat la
  • 2 ks ceapă Adăugat la
  • 4 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 400 g Roșii Adăugat la

Rădăcini

  • 2 Articolul garam masala Adăugat la
  • 1 Articolul Turmeric Adăugat la
  • 1 Articolul Rasnita zdrobita Adăugat la
  • 1 Articolul Coriandru măcinat Adăugat la
  • 1 Articolul pudră de chili Adăugat la
  • Pătrunjel verde Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Amestecați condimentele într-un bol mic.

2. Pasul

Prajitiți carnea de pui în tigaie până devine aurie și scoateți-o pe farfurie.

3. Pasul

Prajitiți ceapa și usturoiul tocat în aceeași tigaie până devin auriu.

4. Pasul

Adaugați condimente și roșii și fierbeți aproximativ 5 minute.

5. Pasul

Puneți carne de pui înapoi și lăsați-o să se topească la o temperatură scăzută timp de 30 de minute.

6. Pasul

Serviți presărat cu pătrunjel tocat împreună cu orez sau pâine proaspătă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou