PUBLICITATE
Sursa :: bhofack2 from Getty Images
Chicken Masala
Rețetă indiană tradițională, plină de arome și arome bogate, care vor satisface chiar și cei mai pretențioși gurmandi.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Ingredientele principale
- 4 ks piept de pui
- 2 ks ceapă
- 4 cuișoare usturoi
- 400 g Roșii
Rădăcini
- 2 Articolul garam masala
- 1 Articolul Turmeric
- 1 Articolul Rasnita zdrobita
- 1 Articolul Coriandru măcinat
- 1 Articolul pudră de chili
- Pătrunjel verde
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Amestecați condimentele într-un bol mic.
2. Pasul
Prajitiți carnea de pui în tigaie până devine aurie și scoateți-o pe farfurie.
3. Pasul
Prajitiți ceapa și usturoiul tocat în aceeași tigaie până devin auriu.
4. Pasul
Adaugați condimente și roșii și fierbeți aproximativ 5 minute.
5. Pasul
Puneți carne de pui înapoi și lăsați-o să se topească la o temperatură scăzută timp de 30 de minute.
6. Pasul
Serviți presărat cu pătrunjel tocat împreună cu orez sau pâine proaspătă.