PUBLICITATE
Chifle cu brânză

Chifle cu brânză

🧀🥯🧀🥯

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g făină simplă specială Adăugat la
  • 1 cub Drojdie Adăugat la
  • 1 lingură zahăr cristal Adăugat la
  • 2 ro sare Adăugat la
  • 1 ro ulei Adăugat la
  • Altele Adăugat la
  • cașcaval Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • 350 ml lapte călduț Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

85 min.
1. Pasul

Din ingredientele menționate, vom pregăti aluatul pe care îl lăsăm să crească (aproximativ 1 oră) într-un loc cald.

2. Pasul

Aluatul este mutat pe o placă înfăinată unde îl întindem și îl tăiem în cuburi egale. Pe cuburi așezăm brânza și formăm bile.

3. Pasul

Mutați bilele gata pe foaia de copt unde le ungem cu ulei. Presărați cu sare și coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute.

4. Pasul

Le-am servit cu sos picant :)

5. Pasul

Poftă bună !!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou