PUBLICITATE
Chifle cu brânză
🧀🥯🧀🥯
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g făină simplă specială
- 1 cub Drojdie
- 1 lingură zahăr cristal
- 2 ro sare
- 1 ro ulei
- Altele
- cașcaval
- ulei de măsline
- 350 ml lapte călduț
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
85 min.
1. Pasul
Din ingredientele menționate, vom pregăti aluatul pe care îl lăsăm să crească (aproximativ 1 oră) într-un loc cald.
2. Pasul
Aluatul este mutat pe o placă înfăinată unde îl întindem și îl tăiem în cuburi egale. Pe cuburi așezăm brânza și formăm bile.
3. Pasul
Mutați bilele gata pe foaia de copt unde le ungem cu ulei. Presărați cu sare și coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute.
4. Pasul
Le-am servit cu sos picant :)
5. Pasul
Poftă bună !!