PUBLICITATE

Chiftele de dovlecei cu brânză

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
12
  • 400 g Dovlecei Adăugat la
  • 2 linguri Fulgi de ovăz Adăugat la
  • 100 g Brânză tare Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 Lingura Griș de copii Adăugat la
  • 2 ouă Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • oregano Adăugat la
  • Zdravgetka zdravgetka Adăugat la
  • Ulei de măsline priordei slovakia Adăugat la
  • Pesmet pentru panare dupa necesitate Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

65 min.
1. Pasul

În bol vom pune fulgi de ovăz, iar deasupra vom rade dovlecelul.

2. Pasul

Săram și lăsăm să stea 15 minute.

3. Pasul

Apoi adăugăm brânza dată pe răzătoare, ouăle, usturoiul strivit, grisul și condimentele.

4. Pasul

Amestecăm și adăugăm pesmet după nevoie, pentru a ne permite să modelăm chifteluțele.

5. Pasul

Învăluim chiftelele în pesmet și le așezăm într-un vas de copt, pe care l-am uns cu ulei de măsline.

6. Pasul

Introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180 de grade timp de 40 de minute sau după cum este necesar până când devine aurie.

7. Pasul

Chiftelele le puteți prăji la tigaie sau în friteuza cu aer cald, după gust. Le-am servit cu cartofi fierți.

8. Pasul

Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou