PUBLICITATE
Chiftele de dovlecei cu brânză
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
12
- 400 g Dovlecei
- 2 linguri Fulgi de ovăz
- 100 g Brânză tare
- 3 cuișoare Usturoi
- 1 Lingura Griș de copii
- 2 ouă
- sare
- oregano
- Zdravgetka zdravgetka
- Ulei de măsline priordei slovakia
- Pesmet pentru panare dupa necesitate
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
65 min.
1. Pasul
În bol vom pune fulgi de ovăz, iar deasupra vom rade dovlecelul.
2. Pasul
Săram și lăsăm să stea 15 minute.
3. Pasul
Apoi adăugăm brânza dată pe răzătoare, ouăle, usturoiul strivit, grisul și condimentele.
4. Pasul
Amestecăm și adăugăm pesmet după nevoie, pentru a ne permite să modelăm chifteluțele.
5. Pasul
Învăluim chiftelele în pesmet și le așezăm într-un vas de copt, pe care l-am uns cu ulei de măsline.
6. Pasul
Introducem în cuptorul preîncălzit și coacem la 180 de grade timp de 40 de minute sau după cum este necesar până când devine aurie.
7. Pasul
Chiftelele le puteți prăji la tigaie sau în friteuza cu aer cald, după gust. Le-am servit cu cartofi fierți.
8. Pasul
Poftă bună!