PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/aOQK77QUN3qyzw2tnDu8/fee655b34d30cb8f46d2ebcb601f0b.jpeg)
Chocolat - fursecuri cu zmeura
Extra ciocolată 🍫🍫🍫 gata în două etape 🤎
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
Ingrediente
- 200 g Linguri de zahăr de zmeură congelate sau proaspete am folosit cocoș
- 170 g Am folosit biscuiți FIBRA fără zahăr cu fibra alimentară gullon
- 250 g șlag bătut
- 250 g Brânză de vaci sau mascarpone răzuită
- 200 g Ciocolată caldă
Ganache de ciocolată
- 50 g Ciocolată
- 30 ml Lapte
- proaspăt Sau zmeură liofilizată pentru decor
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Topim ciocolata într-un bain-marie și o lăsăm să se răcească ușor. Mixăm smântâna pentru frișcă cu brânză sau cu mascarpone și adăugăm treptat ciocolata topită. Fierbem zmeura cu zahăr și, de asemenea, o lăsăm să se răcească. Dacă folosim zmeură proaspătă, o stropim cu puțină apă (2-3 linguri).
2. Pasul
Ne pregătim forma: punem pe fund un strat de biscuiți - jumătate de zmeură fiartă - cremă - biscuiți - a doua jumătate de zmeură fiartă - a doua jumătate de cremă. În vârf, topim ciocolata cu lapte și turnăm.
3. Pasul
Vom decora cu zmeura.
4. Pasul
Poftă bună 😍