PUBLICITATE
Sursa :: Pixabay: Couleur
Ciocolată caldă de Crăciun
Următoarea rețetă este o minunată ciocolată caldă de Crăciun pe care am făcut-o de nenumărate ori și mă bucur mereu să o văd mâncată cu ochii sclipitori. Mai mult, este ușor de făcut pentru oricine, deoarece nu necesită nicio îndemânare serioasă.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 cană lapte
- 200 g ciocolată neagră
- 4 lingură zahăr
- 1 linguriță extract de vanilie
- 1 vârf de cuțit sare
- Frișcă pe deasupra
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Măsurăm și pregătim ingredientele. Tăiem ciocolata și turnăm laptele în cană.
2. Pasul
Se încălzește laptele într-o cratiță mare, la foc mic. Nu îl fierbeți, deoarece se arde ușor!
3. Pasul
Când este cald, se adaugă ciocolata și zahărul și se amestecă.
4. Pasul
Se amestecă încet până când ciocolata se topește complet.
5. Pasul
Când a căpătat o culoare maro închis, se adaugă extractul de vanilie și un vârf de cuțit de sare.