PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay: Couleur

Ciocolată caldă de Crăciun

Următoarea rețetă este o minunată ciocolată caldă de Crăciun pe care am făcut-o de nenumărate ori și mă bucur mereu să o văd mâncată cu ochii sclipitori. Mai mult, este ușor de făcut pentru oricine, deoarece nu necesită nicio îndemânare serioasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 cană lapte Adăugat la
  • 200 g ciocolată neagră Adăugat la
  • 4 lingură zahăr Adăugat la
  • 1 linguriță extract de vanilie Adăugat la
  • 1 vârf de cuțit sare Adăugat la
  • Frișcă pe deasupra Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

10 min.
1. Pasul

Măsurăm și pregătim ingredientele. Tăiem ciocolata și turnăm laptele în cană.

2. Pasul

Se încălzește laptele într-o cratiță mare, la foc mic. Nu îl fierbeți, deoarece se arde ușor!

3. Pasul

Când este cald, se adaugă ciocolata și zahărul și se amestecă.

4. Pasul

Se amestecă încet până când ciocolata se topește complet.

5. Pasul

Când a căpătat o culoare maro închis, se adaugă extractul de vanilie și un vârf de cuțit de sare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou