PUBLICITATE
Sursa :: GMVozd from Getty Images Signature
Clătite cu șuncă și brânză la cuptor
O rețetă clasică de clătite cu șuncă și brânză preparate la cuptor.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Clătite
- 200 g făină simplă specială
- 500 ml lapte
- 2 ouă
- 1 Pinch sare
Umplutură
- 200 g șuncă
- 200 g Instrumente
Coacere
- făină autogresată
- Unt topit
- lapte
- cremă de gătit
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Preparati aluatul pentru clătite amestecând făina, laptele, ouăle și sarea.
2. Pasul
Coaceți clătite în tigaie.
3. Pasul
Desfășurați clătitele și așezați pe fiecare felii de șuncă și brânză.
4. Pasul
Împachetați clătitele și puneți-le într-o tavă unsă.
5. Pasul
Încălziți untul în tigaie și amestecați-l cu făina și laptele, astfel încât să se formeze o cremă groasă.
6. Pasul
Adăugați smântână și amestecați.
7. Pasul
Turnați amestecul peste clătite și presărați cu pătrunjel.
8. Pasul
Coaceți clătitele în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.