PUBLICITATE

Sursa :: NoirChocolate from Getty Images

Coapse de pui prăjite cu miere

Coapse de pui prăjite cu miere, gustoase, cu orez, perfecte pentru prânzul de duminică.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 Pui Coapse Adăugat la
  • 3 ro miere Adăugat la
  • 2 ro Ulei de măsline Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 lingură Piper roșu măcinat Adăugat la
  • 1 lingură Piper măcinat Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Rozmarin proaspăt Adăugat la
  • Cimbru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

110 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.

2. Pasul

Se curăță coapsele de pui, se sărează și se piperă. Într-un castron, amestecați mierea, uleiul de măsline, usturoiul pisat, paprika măcinată și piperul. Amestecați bine toate acestea și apoi lăsați coapsele să se odihnească în această marinată timp de cel puțin o jumătate de oră, dar, după cum am constatat în timpul gătitului meu, cu cât mai mult timp, cu atât mai bine.

3. Pasul

Se transferă coapsele într-o tavă de copt, se adaugă ierburile și se dau la cuptor pentru aproximativ o oră până la o oră și jumătate. Ungeți coapsele din când în când cu restul marinadei în timpul coacerii, pentru ca acestea să fie frumos suculente și să aibă o glazură frumoasă.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou