Sursa :: NoirChocolate from Getty Images
Coapse de pui prăjite cu miere
Coapse de pui prăjite cu miere, gustoase, cu orez, perfecte pentru prânzul de duminică.
Ingrediente
- 4 Pui Coapse
- 3 ro miere
- 2 ro Ulei de măsline
- 4 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Piper roșu măcinat
- 1 lingură Piper măcinat
- sare
- Rozmarin proaspăt
- Cimbru
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade.
Se curăță coapsele de pui, se sărează și se piperă. Într-un castron, amestecați mierea, uleiul de măsline, usturoiul pisat, paprika măcinată și piperul. Amestecați bine toate acestea și apoi lăsați coapsele să se odihnească în această marinată timp de cel puțin o jumătate de oră, dar, după cum am constatat în timpul gătitului meu, cu cât mai mult timp, cu atât mai bine.
Se transferă coapsele într-o tavă de copt, se adaugă ierburile și se dau la cuptor pentru aproximativ o oră până la o oră și jumătate. Ungeți coapsele din când în când cu restul marinadei în timpul coacerii, pentru ca acestea să fie frumos suculente și să aibă o glazură frumoasă.