Sursa :: milanfoto from Getty Images
Coaste de porc marinate
Coaste de porc marinate delicioase și suculente, care sunt deosebit de populare în sezonul de grătar. Aceste coaste condimentate sunt cele mai bune dacă sunt marinate peste noapte, ceea ce le permite să absoarbă toate aromele delicioase ale marinadei.
Ingrediente
Șnițele
- 4 Bucăți Cotlet de porc
Marinată
- 2 cuișoare usturoi
- 60 ml Sos de soia
- 60 ml ulei de măsline
- 1 linguriță Pudră de ardei
- 1 linguriță piper negru măcinat
- 1 linguriță Rosemary
- 1 linguriță Cimbru
Ultimele broșuri
Procedura
Întâi pregătiți marinada. Adăugați în mixerul de usturoi, sos de soia, ulei de măsline, paprika măcinată, piper negru măcinat, rozmarin și cimbru. Amestecați totul bine.
Spălați și uscați șnițelele de porc. Apoi așezați-le într-un bol și peste ele turnați marinadă. Pentru a permite marinadei să pătrundă în carne, lăsați șnițelele să se marineze cel puțin 3 ore, dar cel mai bine peste noapte.
După marinare, încălziți grătarul. Transferați fripturile pe grătar și le grătați pe ambele părți aproximativ 5-7 minute sau până când sunt gata după gustul dvs. Nu uitați să întoarceți fripturile în timpul grătarului.