PUBLICITATE

Sursa :: milanfoto from Getty Images

Coaste de porc marinate

Coaste de porc marinate delicioase și suculente, care sunt deosebit de populare în sezonul de grătar. Aceste coaste condimentate sunt cele mai bune dacă sunt marinate peste noapte, ceea ce le permite să absoarbă toate aromele delicioase ale marinadei.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Șnițele

  • 4 Bucăți Cotlet de porc Adăugat la

Marinată

  • 2 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 60 ml Sos de soia Adăugat la
  • 60 ml ulei de măsline Adăugat la
  • 1 linguriță Pudră de ardei Adăugat la
  • 1 linguriță piper negru măcinat Adăugat la
  • 1 linguriță Rosemary Adăugat la
  • 1 linguriță Cimbru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

180 min.
1. Pasul

Întâi pregătiți marinada. Adăugați în mixerul de usturoi, sos de soia, ulei de măsline, paprika măcinată, piper negru măcinat, rozmarin și cimbru. Amestecați totul bine.

2. Pasul

Spălați și uscați șnițelele de porc. Apoi așezați-le într-un bol și peste ele turnați marinadă. Pentru a permite marinadei să pătrundă în carne, lăsați șnițelele să se marineze cel puțin 3 ore, dar cel mai bine peste noapte.

3. Pasul

După marinare, încălziți grătarul. Transferați fripturile pe grătar și le grătați pe ambele părți aproximativ 5-7 minute sau până când sunt gata după gustul dvs. Nu uitați să întoarceți fripturile în timpul grătarului.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou