PUBLICITATE
Sursa :: JiriSebesta from Getty Images
Codru întunecat pe unt
Această rețetă simplă este modul perfect de a vă bucura de deliciosul și sănătosul cod întunecat. Codul este prăjit pe unt până când devine auriu, ceea ce îi conferă un gust bogat și delicios. Acest fel de mâncare este ideal pentru un prânz rapid sau o cină romantică.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 Bucăți Crap negru
- 2 platky unt
- 1 Pinch Sare
- 1 Pinch Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
În tigaie topim untul.
2. Pasul
Condimentăm și condimentăm carnea, apoi o prăjim pe ambele părți într-o tigaie cu unt.
3. Pasul
Coacem aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când codul este auriu și gătit complet.
4. Pasul
Servim codul cald, îl putem completa cu suc de lămâie sau o garnitură de legume, după gust.