PUBLICITATE

Sursa :: LauriPatterson from Getty Images Signature

Conopidă la cuptor cu sos acrișor-dulce

Acesta rețetă de conopidă la cuptor cu sos acrișor-dulce este o metodă simplă și gustoasă de a îmbogăți menu-ul vegetarian. Conopida este coaptă până devine aurie, apoi unsă cu sos acrișor-dulce și coaptă până la perfecțiune.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Conopidă

  • 1 bucată conopidă Adăugat la
  • 2 Linguri ulei de măsline Adăugat la
  • 12 Lingura sare Adăugat la
  • 14 Lingura Piper negru Adăugat la

Sos agrodolce

  • 150 ml ketchup Adăugat la
  • 2 Linguri Muștar Adăugat la
  • 4 Linguri Miere Adăugat la
  • 2 Linguri sos de soia Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

35 min.
1. Pasul

Încălziți cuptorul la 200 de grade C. Spălați conopida, curățați-o și împărțiți-o în buchețele.

2. Pasul

Amestecați rozetele de conopidă cu ulei de măsline, sare și piper. Puneți-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 20 de minute.

3. Pasul

Între timp, pregătiți sosul acrișor-dulce. Amestecați ketchup, muștar, miere și sos de soia într-o oală mică și aduceți la fierbere. Gatiti la foc mic aproximativ 10 minute.

4. Pasul

Când conopida este gata, ungeți-o cu sos acrișor și puneți-o înapoi în cuptor pentru alte 5 minute.

5. Pasul

Serviţi conopida prăjită acră-dulce caldă. Poftă bună!

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou