PUBLICITATE

Sursa :: Lara Hata for Getty Images

Conopidă prăjită

Un fel de mâncare consistent și sănătos, care prezintă conopida într-un mod nou și interesant. Această conopidă prăjită este crocantă, delicioasă și incredibil de ușor de preparat.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g Conopida bruxellez Adăugat la
  • 2 Lingură ulei de măsline Adăugat la
  • 1 Linguriță sare Adăugat la
  • 1 Linguriță piper negru măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a pregăti varza de Bruxelles prăjită, pregătiți varza de Bruxelles eliminând frunzele exterioare și tăind capetele. Înjumătățiți rozetele mai mari pentru a se găti uniform.

2. Pasul

Încălziți o tigaie mare la căldură medie și adăugați uleiul de măsline.

3. Pasul

Adăugați varza de Bruxelles în tigaie, condimentați cu sare și piper și amestecați până când toate bucățile sunt acoperite uniform cu ulei și condimente.

4. Pasul

Prajiti varza de Bruxelles timp de aproximativ 15-20 de minute, pana cand marginile sunt rumenite si interiorul este moale. Intoarceti butoanele la intervale regulate pentru a va asigura ca se prajesc uniform.

5. Pasul

Îndepărtați varza de Bruxelles prăjită de la căldură și serviți-o caldă ca garnitură la felul dumneavoastră preferat de mâncare.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou