Sursa :: Lara Hata for Getty Images
Conopidă prăjită
Un fel de mâncare consistent și sănătos, care prezintă conopida într-un mod nou și interesant. Această conopidă prăjită este crocantă, delicioasă și incredibil de ușor de preparat.
Ingrediente
- 500 g Conopida bruxellez
- 2 Lingură ulei de măsline
- 1 Linguriță sare
- 1 Linguriță piper negru măcinat
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a pregăti varza de Bruxelles prăjită, pregătiți varza de Bruxelles eliminând frunzele exterioare și tăind capetele. Înjumătățiți rozetele mai mari pentru a se găti uniform.
Încălziți o tigaie mare la căldură medie și adăugați uleiul de măsline.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie, condimentați cu sare și piper și amestecați până când toate bucățile sunt acoperite uniform cu ulei și condimente.
Prajiti varza de Bruxelles timp de aproximativ 15-20 de minute, pana cand marginile sunt rumenite si interiorul este moale. Intoarceti butoanele la intervale regulate pentru a va asigura ca se prajesc uniform.
Îndepărtați varza de Bruxelles prăjită de la căldură și serviți-o caldă ca garnitură la felul dumneavoastră preferat de mâncare.