PUBLICITATE
Sursa :: Azurita from Getty Images
Cotlet de porc copt în cuptor
O rețetă simplă și delicioasă pentru cotlet de porc copt în cuptor, perfectă pentru orice ocazie specială.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Gât de porc
- 1 bucată Cotlet de porc
- 4 cuișoare usturoi
- 2 linguri sare
- 1 lingură Piper negru
Sos
- 250 mililitri vin roșu
- 2 linguri unt
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
120 min.
1. Pasul
Amestecați sare și piper și frecați ușor carnea. Zdrobiți usturoiul și frecați-l în carne.
2. Pasul
Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.
3. Pasul
Puneți carnea în cuptor și coaceți-o timp de 1 oră.
4. Pasul
Între timp, încălziți untul într-o oală mică și adăugați vinul roșu.
5. Pasul
Gătește la foc mic timp de aproximativ 15 minute.
6. Pasul
Acoperă carnea cu sosul pregătit și coace-o încă 30 de minute.
7. Pasul
Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.