PUBLICITATE

Sursa :: Azurita from Getty Images

Cotlet de porc copt în cuptor

O rețetă simplă și delicioasă pentru cotlet de porc copt în cuptor, perfectă pentru orice ocazie specială.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4

Gât de porc

  • 1 bucată Cotlet de porc Adăugat la
  • 4 cuișoare usturoi Adăugat la
  • 2 linguri sare Adăugat la
  • 1 lingură Piper negru Adăugat la

Sos

  • 250 mililitri vin roșu Adăugat la
  • 2 linguri unt Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

120 min.
1. Pasul

Amestecați sare și piper și frecați ușor carnea. Zdrobiți usturoiul și frecați-l în carne.

2. Pasul

Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius.

3. Pasul

Puneți carnea în cuptor și coaceți-o timp de 1 oră.

4. Pasul

Între timp, încălziți untul într-o oală mică și adăugați vinul roșu.

5. Pasul

Gătește la foc mic timp de aproximativ 15 minute.

6. Pasul

Acoperă carnea cu sosul pregătit și coace-o încă 30 de minute.

7. Pasul

Scoateți carnea din cuptor și lăsați-o să se odihnească timp de 10 minute înainte de servire.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou