PUBLICITATE
Sursa :: stockfotocz from Getty Images
Cotlet de porc la tigaie
Cotlet de porc tradițional, prăjit până la o culoare aurie cu ierburi aromate. Excelent ca adăugire la cină sau prânz. Simplu de pregătit și plin de gust.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 800 g Mușchi de porc
- 3 dinți Usturoi
- 2 linguri Majeranku
- 1 ciupitură Radii
- 1 ciupitură piper
- 2 linguri Ulei
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Tăiem ceafa de porc în felii de aproximativ 1 cm. Curățăm usturoiul și îl toacăm mărunt. Apoi presărăm felii de ceafa de porc cu usturoi, oregano, sare și piper.
2. Pasul
Încălzim uleiul în tigaie și prăjim ceafa pe foc mediu pe ambele părți până obținem o culoare aurie.
3. Pasul
Spre sfârșitul prăjirii, putem adăuga o cantitate mică de apă pentru a crea un sos. Prăjim încă câteva minute până când carnea devine moale.
4. Pasul
O servim fierbinte, stropit cu sos din tigaie. Cotletul se potrivește perfect cu cartofii, varza acră sau salata de sfeclă roșie.