PUBLICITATE

Sursa :: stockfotocz from Getty Images

Cotlet de porc la tigaie

Cotlet de porc tradițional, prăjit până la o culoare aurie cu ierburi aromate. Excelent ca adăugire la cină sau prânz. Simplu de pregătit și plin de gust.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 800 g Mușchi de porc Adăugat la
  • 3 dinți Usturoi Adăugat la
  • 2 linguri Majeranku Adăugat la
  • 1 ciupitură Radii Adăugat la
  • 1 ciupitură piper Adăugat la
  • 2 linguri Ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Tăiem ceafa de porc în felii de aproximativ 1 cm. Curățăm usturoiul și îl toacăm mărunt. Apoi presărăm felii de ceafa de porc cu usturoi, oregano, sare și piper.

2. Pasul

Încălzim uleiul în tigaie și prăjim ceafa pe foc mediu pe ambele părți până obținem o culoare aurie.

3. Pasul

Spre sfârșitul prăjirii, putem adăuga o cantitate mică de apă pentru a crea un sos. Prăjim încă câteva minute până când carnea devine moale.

4. Pasul

O servim fierbinte, stropit cu sos din tigaie. Cotletul se potrivește perfect cu cartofii, varza acră sau salata de sfeclă roșie.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou