Sursa :: NRedmond from Getty Images Signature
Cotlet de porc natur cu orez
O rețetă simplă pentru cotlet de porc pregătit în mod natural, cu orez suculent.
Ingrediente
Carne și marinată
- 800 g file de porc
- 2 ks usturoi
- 1 lingură piper negru măcinat
- 2 linguri ulei
Orez
- 2 căni Orez
- 4 căni apă
- 1 lingură Sare
Ultimele broșuri
Procedura
Pregătiți păpușa pentru marinare. Spălați carnea, curățați-o de grăsimi, tăiați-o în felii și presărați usturoi și condimente. Puneți-o într-un bol, adăugați ulei și lăsați-o să marineze cel puțin 30 de minute.
Între timp, gătiți orezul. Puneți 2 căni de orez într-o oală, adăugați 4 căni de apă și o linguriță de sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți temperatura și lăsați să fiarbă aproximativ 15 minute, sau până când orezul este moale.
Încălziți uleiul în tigaie și adăugați carnea marinată. Coaceți pe fiecare parte aproximativ 5 minute sau până când carnea este gătită.
În cele din urmă, serviți carnea coaptă cu orez. Poftă bună!