PUBLICITATE
Sursa :: milanfoto from Getty Images Signaturre
Cotlete de porc marinate
Cotlete de porc într-o super marinată de vin roșu, miere, ulei de măsline, usturoi și sos de soia.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 4 ks Cotlete de porc
- 1 ks frunză de dafin
- 1 lingură Piper negru măcinat
- 3 cuișoare Usturoi
- 1 lingură Săruri
- 100 ml sos de soia
- 100 ml Ulei de măsline
- 50 ml Vin roșu
- 2 linguri miere
- 1⁄2 căni Condimente pentru carne la grătar
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
240 min.
1. Pasul
Se curăță și se taie cotletele în bucăți mai mici. Puneți-le într-un bol.
2. Pasul
Se adaugă toate celelalte ingrediente și se amestecă bine. Vă recomand să amestecați tăițeii cu mâinile pentru ca toate aromele să se combine bine. Carnea trebuie să fie acoperită complet de marinată.
3. Pasul
Acoperiți vasul și lăsați carnea să se marineze la frigider timp de cel puțin 3 ore, dar ideal ar fi peste noapte. Aveți grijă să amestecați carnea cel puțin o dată în acest timp.
4. Pasul
Cotletele marinate pot fi apoi pregătite pe grătar sau în tigaie. Se prăjesc timp de aproximativ 5 minute pe fiecare parte.