PUBLICITATE

Sursa :: nobtis from Getty Images

Cotlete de pui naturale pe smântână

Rețetă pentru cotlete de pui naturale pe smântână, pe care le pregătesc de obicei în weekend.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g pui Adăugat la
  • 2 bucată Ceapă mare Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 300 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • piper negru măcinat Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Clătiți puiul, uscați-l și tăiați-l în felii. Sărați și piperați cotletele pe ambele părți.

2. Pasul

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă ceapa tocată. Apoi adăugați usturoiul zdrobit .

3. Pasul

Apoi adăugați tăițeii și rumeniți-i pe ambele părți.

4. Pasul

După ce s-a rumenit, se toarnă smântâna peste carne, se reduce focul și se lasă să fiarbă la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 30 de minute.

5. Pasul

Cotlete naturale de pui în cremă servite cu orez sau piure de cartofi și garnitură de legume.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou