PUBLICITATE
Sursa :: nobtis from Getty Images
Cotlete de pui naturale pe smântână
Rețetă pentru cotlete de pui naturale pe smântână, pe care le pregătesc de obicei în weekend.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g pui
- 2 bucată Ceapă mare
- 4 cuișoare Usturoi
- 300 ml Cremă de gătit
- sare
- piper negru măcinat
- ulei de măsline
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Clătiți puiul, uscați-l și tăiați-l în felii. Sărați și piperați cotletele pe ambele părți.
2. Pasul
Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și se adaugă ceapa tocată. Apoi adăugați usturoiul zdrobit .
3. Pasul
Apoi adăugați tăițeii și rumeniți-i pe ambele părți.
4. Pasul
După ce s-a rumenit, se toarnă smântâna peste carne, se reduce focul și se lasă să fiarbă la foc mic, acoperit, timp de aproximativ 30 de minute.
5. Pasul
Cotlete naturale de pui în cremă servite cu orez sau piure de cartofi și garnitură de legume.