PUBLICITATE
Sursa :: Lilechka75 from Getty Images
Cremă cu mascarpone pe tort
Rețetă pentru o cremă simplă de tort cu mascarpone.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
1
- 250 g mascarpone
- 200 ml Frișcă
- 100 g zahăr de cofetărie
- 1 ks Zahăr vanilat
- 1 ro Suc de lămâie
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
20 min.
1. Pasul
Scoateți mascarpone din frigider cu cel puțin o oră înainte de a începe să pregătiți crema. Acest lucru este foarte important pentru ca mascarpone să devină moale și ușor de prelucrat.
2. Pasul
Răciți frișca în frigider. Acesta este trucul meu personal pe care îl folosesc întotdeauna. Smântâna răcită bate mai bine și mai repede.
3. Pasul
Puneți mascarpone, zahărul pudră, zahărul vanilat și sucul de lămâie într-un castron mare și bateți până când se omogenizează.
4. Pasul
Apoi adăugați frișca răcită la amestecul de mascarpone și bateți.
5. Pasul
La final, puneți crema în frigider pentru câteva minute, până se răcește complet. Apoi este gata să umpleți tortul.