PUBLICITATE

Sursa :: keko64 from Canva

Cremă de cremă universală

Crema de cremă versatilă este excelentă nu numai pentru a umple prăjituri sau plăcinte, ci și pentru a face deserturi rapide.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
1
  • 1 l Lapte Adăugat la
  • 8 ro Zahăr Adăugat la
  • 3 Pachete Pudră de cremă de vanilie Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • un vârf de cuțit de sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Puneți laptele într-o cratiță mai mare și începeți să îl încălziți încet.

2. Pasul

În lapte se adaugă zahărul și un vârf de cuțit de sare. Amestecați totul, dar aveți grijă să nu lăsați laptele să se încălzească prea repede și amestecați-l des pentru ca zahărul să nu se ardă pe fundul vasului.

3. Pasul

Când zahărul s-a dizolvat complet în lapte, se adaugă praful de cremă. Este important să adăugați pudra în laptele cald, nu în cel clocotit.

4. Pasul

Se lasă crema de budincă să fiarbă la foc mic, amestecând constant, timp de aproximativ 10 minute.

5. Pasul

Când crema începe să se îngroașe, se adaugă untul și se amestecă bine. Untul va da cremă o consistență fină și o aromă bogată.

6. Pasul

Se ia crema finită de pe foc și se mai amestecă de câteva ori pentru a preveni formarea unei pielițe la suprafață.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou