PUBLICITATE

Sursa :: Freepik

Crostini simple și gustoase prăjite

Acest Crostini conține roșii suculente, busuioc parfumat și mozzarella topită, combinate pe o pâine crocantă prăjită.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
5
  • 1 Baghetă mare Adăugat la
  • 2 Roșii coapte Adăugat la
  • frunze proaspete de busuioc Adăugat la
  • 200 gms De mozzarella de bivoliță Adăugat la
  • ulei de măsline Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • Piper măcinat după gust Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius. În timp ce se preîncălzește, tăiați bagheta în rondele de 1,5 cm grosime - un sfat din experiența mea este să o tăiați pe diagonală, astfel încât să obțineți o suprafață mai mare pentru a pune toppingurile.

2. Pasul

Așezați rondelele de baghetă feliate pe o tavă de copt și stropiți-le ușor cu ulei de măsline. Se asezonează cu puțină sare și piper. Ajută la asigurarea faptului că fiecare crostini primește o lovitură de aromă.

3. Pasul

Prăjiți feliile de baghetă în cuptor timp de aproximativ 10 minute sau până când acestea sunt aurii și crocante. Asigurați-vă că le verificați frecvent, deoarece pot trece de la perfect prăjite la arse destul de repede.

4. Pasul

În timp ce pâinea se prăjește, tăiați roșiile în cubulețe și feliați mozzarella.

5. Pasul

După ce feliile de pâine sunt gata, lăsați-le să se răcească câteva minute. Apoi, acoperiți fiecare felie în mod egal cu roșiile tăiate cubulețe și mozzarella. Adăugarea câtorva fâșii de busuioc în chiffonade adaugă, de asemenea, o notă plăcută, totul se rezumă aici la aromele proaspete.

6. Pasul

Puneți tava înapoi în cuptor și mai coaceți încă 5-6 minute sau până când brânza s-a topit de minune. Supravegheați-le atent pentru a evita să se ardă.

7. Pasul

Serviți crostini imediat. Puteți adăuga un strop final de ulei de măsline sau glazură balsamică pentru un plus de profunzime.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou