Sursa :: Pixabay: galyafanaseva
Cum să vă faceți propria supă de dovleac Hokkaido în toamnă?
Supa de dovleac Hokkaido este o delicatesă de toamnă pe care mă bucur să o prepar și să o savurez în fiecare an. Procesul simplificat - inclusiv faptul că nu se curăță dovleacul de coajă - face ca supa să fie o preferată absolută în timpul lunilor mai reci. Nu numai că este gustoasă și sănătoasă, dar este, de asemenea, plăcută de preparat - un adevărat răsfăț pentru palat.
Ingrediente
- 1 Hokkaido dovleac
- 2 dimensiune medie ceapă
- 2 căței de usturoi
- 2 scavenger
- 1 l bulion de legume
- 200 ml Cremă
- 2 Tablespoon ulei de măsline
- Sare, piper
- 1 Lingură de ceai Ulei de semințe de dovleac (opțional)
- Semințe de dovleac pentru garnitură
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a prepara rețeta de supă de dovleac Hokkaido, se taie dovleacul Hokkaido în două și se scot semințele cu o lingură. Apoi se taie dovleacul în bucăți mari. Lucrul grozav la dovleceii Hokkaido este că pielea este comestibilă și nu trebuie îndepărtată - se înmoaie în timpul gătitului și este o sursă suplimentară de nutrienți.
Apoi, se curăță și se taie mărunt ceapa și cățeii de usturoi. De asemenea, decojiți morcovii și tăiați-i în bucăți mici.
Se încălzește uleiul de măsline într-o oală mare și se sotează ceapa, usturoiul și morcovii. Vă recomand să prăjiți ceapa timp de aproximativ 5 minute până când devine translucidă înainte de a adăuga usturoiul - în acest fel usturoiul nu se arde și dezvoltă o aromă plăcută.
Apoi se adaugă bucățile de dovleac și se prăjește câteva minute. Apoi se adaugă bulionul de legume și se fierb legumele la foc mic timp de aproximativ 20 de minute, până când dovleacul Hokkaido și morcovii sunt moi.
După ce legumele sunt moi, se ia supa de pe foc și se pasează fin cu ajutorul unui blender de mână. Se adaugă smântâna și se asezonează după gust cu sare și piper.
Înainte de a servi, stropiți câteva picături de ulei de semințe de dovleac peste supa de dovleac Hokkaido și decorați cu semințe de dovleac.