PUBLICITATE

Sursa :: Pixabay

Cum se face cel mai bun sos de sos Tahini Dip

Acest sos Tahini Dip simplu și ușor de preparat este bogat, aromat și este un sos perfect pentru a însoți chipsurile, pâinea pita sau legumele. Cu o textură cremoasă și un amestec unic de arome, va fi cu siguranță un succes la orice adunare sau pur și simplu ca o gustare gustoasă pentru acasă.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8
  • 1 ceașcă tahini Adăugat la
  • 3 cuișoare Usturoi (tocat mărunt) Adăugat la
  • 4 tbls suc de lămâie Adăugat la
  • 2 tbls Ulei de măsline extravirgin Adăugat la
  • Sare după gust Adăugat la
  • 6 tbls Apă (sau până la consistența dorită) Adăugat la
  • 1 linguriță Chimen măcinat (opțional) Adăugat la
  • Pătrunjel proaspăt pentru garnitură (opțional) Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

20 min.
1. Pasul

Într-un bol, combinați tahini, usturoiul tocat mărunt, sucul de lămâie, uleiul de măsline și sarea. Se amestecă bine.

2. Pasul

Adăugați treptat apa în amestec, bătând continuu până când obțineți o consistență cremoasă.

3. Pasul

Dacă se dorește, se adaugă chimen măcinat pentru un plus de aromă.

4. Pasul

Gustați sosul și ajustați asezonarea după gustul dumneavoastră.

5. Pasul

Se transferă sosul într-o farfurie de servire și se ornează cu pătrunjel proaspăt.

6. Pasul

Se servește cu legume, chipsuri sau pâine pita.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou