PUBLICITATE
Curry cu iaurt grecesc
O rețetă excelentă pentru iubitorii de curry
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
3
- 400 g piept de pui
- 1 dovlecei
- 1 Mână plină Spanac
- 1 ks The Onion
- ulei
- 2 cuișoare usturoi
- 400 ml iaurt grecesc
- condimente de curry
- Turmeric
- ghimbir măcinat
- Sare
- piper negru măcinat
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
Tocăm ceapa mărunt, tăiem dovlecelul în forme de semilune și le prăjim împreună în puțin ulei.
2. Pasul
În timp ce se prăjesc, tăiem carnea în cuburi mai mici, o punem într-un castron, o condimentăm și adăugăm 1 lingură de ulei. Amestecăm bine totul și o adăugăm la ceapă cu dovlecel.
3. Pasul
După aproximativ 15 minute când carnea este gata, adăugăm usturoiul zdrobit și spanacul. Continuăm să gătim pentru încă 2-3 minute.
4. Pasul
Îl scoatem din foc și, la final, amestecăm iaurtul (nu pe placa, pentru a nu se coagula).
5. Pasul
După nevoie, mai condimentăm și servim cu orez.