PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/PgKogRjXn0cGdH6O9wRH/c666f48e065bb0ef503acdd179d603.png)
Sursa :: gbh007 for Getty Images
Deftiger Lendentopf
Ein traditioneller deutscher Eintopf mit saftigem Schweinelende und leckerem Gemüse. Perfekt für kalte Tage und gemütliche Abende.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
Carne
- 500 g Mușchi de porc
Legume
- 2 Bucată Cartofi
- 2 Bucată scavenger
- 1 Bucată ceapă
Condimente
- 1 Pinch sare
- 1 Pinch piper
Lichid
- 1 l Supa
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
60 min.
1. Pasul
Pentru oala de lombă, tăiați carnea în bucăți și o prăjiți într-o oală mare. Îndepărtați carnea când devine maro.
2. Pasul
Curățați cartofii, morcovii și ceapa și tăiați-i în cuburi. Puneți legumele în oală și prăjiți-le până devin moi.
3. Pasul
Adăugați carnea înapoi în oală și adăugați supa. Condimentați tocană cu sare și piper. Lăsați tocană să fiarbă timp de o oră.
4. Pasul
Serviți tocănița de mușchi caldă. Poftă bună!