PUBLICITATE

Sursa :: FB: Jedlo je krásne

Desert cu budincă și foietaj

Inimioare delicioase din foietaj cu budincă și fructe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
8

Aluat foietaj

  • 2 pachete produse de patiserie pufoasă Adăugat la

Cremă de budincă

  • 2 ks budincă de vanilie Adăugat la
  • 500 ml lapte Adăugat la
  • 2 ro zahăr Adăugat la

Restul

  • fructe Adăugat la
  • zahăr de cofetărie Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

Pentru a tăia inimioare vom folosi forme de două dimensiuni.

2. Pasul

Decupăm forme întregi de inimioare cu o formă mai mare. Le așezăm pe tava acoperită cu hârtie de copt și le ungem pe margini cu ou.

3. Pasul

Din al doilea rulou de foi, tăiem inimioare de aceeași dimensiune în mijloc cu o gaură, pentru care folosim o formă mai mică.

4. Pasul

Pe o placă de copt punem forme cu gaură în două straturi. Marginile dintre straturi și partea de sus le ungem cu ou bătut. În mijlocul fiecarei inimi se va forma o gaură pentru umplutura de budincă.

5. Pasul

Coacem inimioarele în cuptorul preîncălzit la 180 °C aproximativ 15 minute.

6. Pasul

Vom găti budinca de vanilie în lapte conform instrucțiunilor de pe ambalaj și vom adăuga zahăr. Amestecăm constant.

7. Pasul

Umplem inimioarele cu budincă, decorăm cu orice fructe și presărăm cu zahăr pudră.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou