Sursa :: FB: Jedlo je krásne
Desert cu budincă și foietaj
Inimioare delicioase din foietaj cu budincă și fructe.
Ingrediente
Aluat foietaj
- 2 pachete produse de patiserie pufoasă
Cremă de budincă
- 2 ks budincă de vanilie
- 500 ml lapte
- 2 ro zahăr
Restul
- fructe
- zahăr de cofetărie
Ultimele broșuri
Procedura
Pentru a tăia inimioare vom folosi forme de două dimensiuni.
Decupăm forme întregi de inimioare cu o formă mai mare. Le așezăm pe tava acoperită cu hârtie de copt și le ungem pe margini cu ou.
Din al doilea rulou de foi, tăiem inimioare de aceeași dimensiune în mijloc cu o gaură, pentru care folosim o formă mai mică.
Pe o placă de copt punem forme cu gaură în două straturi. Marginile dintre straturi și partea de sus le ungem cu ou bătut. În mijlocul fiecarei inimi se va forma o gaură pentru umplutura de budincă.
Coacem inimioarele în cuptorul preîncălzit la 180 °C aproximativ 15 minute.
Vom găti budinca de vanilie în lapte conform instrucțiunilor de pe ambalaj și vom adăuga zahăr. Amestecăm constant.
Umplem inimioarele cu budincă, decorăm cu orice fructe și presărăm cu zahăr pudră.