PUBLICITATE
Desert de fructe cu gelatină și brânză de vaci
Un strat de brânză de vaci, acoperit cu jeleu de fructe.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
6
DES
- 500 g brânză de vaci cu cocoloașe
- 2 bucată ou
- 1 bucată budincă de vanilie
- 3 ro îndulcitor
JELEU DE FRUCTE
- 200 g Fructe de padure congelate
- 1 ks Gelatina roșie Dr Oetker
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
30 min.
1. Pasul
COȘ: Amestecăm totul împreună și punem la copt. 170°C/aproximativ 40 de minute.
2. Pasul
JELEU DE FRUCTE: Aranjăm fructele pe crusta deja răcită.
3. Pasul
Pregătim gelatina conform instrucțiunilor (adaugăm pulbere de gelatină și 2 linguri de zahăr în 250ml apă, lăsăm la fiert aproximativ 1 minut, scoatem de pe foc și amestecăm până se îngroașă) și turnăm treptat peste fructe, când este puțin răcită. Lăsăm la frigider cel puțin o oră.