PUBLICITATE
Desert de fructe cu gelatină și brânză de vaci

Desert de fructe cu gelatină și brânză de vaci

Un strat de brânză de vaci, acoperit cu jeleu de fructe.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
6

DES

  • 500 g brânză de vaci cu cocoloașe Adăugat la
  • 2 bucată ou Adăugat la
  • 1 bucată budincă de vanilie Adăugat la
  • 3 ro îndulcitor Adăugat la

JELEU DE FRUCTE

  • 200 g Fructe de padure congelate Adăugat la
  • 1 ks Gelatina roșie Dr Oetker Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

30 min.
1. Pasul

COȘ: Amestecăm totul împreună și punem la copt. 170°C/aproximativ 40 de minute.

Desert de fructe cu gelatină și brânză de vaci - pasul de preparare 1
2. Pasul

JELEU DE FRUCTE: Aranjăm fructele pe crusta deja răcită.

Desert de fructe cu gelatină și brânză de vaci - pasul de preparare 1
3. Pasul

Pregătim gelatina conform instrucțiunilor (adaugăm pulbere de gelatină și 2 linguri de zahăr în 250ml apă, lăsăm la fiert aproximativ 1 minut, scoatem de pe foc și amestecăm până se îngroașă) și turnăm treptat peste fructe, când este puțin răcită. Lăsăm la frigider cel puțin o oră.

Desert de fructe cu gelatină și brânză de vaci - pasul de preparare 1

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou