:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/La6S0P9YhBtksG0qPnli/6d33ccf2bc6b073d5178efe41adff8.png)
Sursa :: Bernadette Wurzinger for Getty Images
Desert de Revelion Mousse de ciocolată
Un desert delicios și bogat cu ciocolată, perfect pentru a încheia o seară festivă de Revelion. Acest desert nu este prea greu și are un arome profund de ciocolată.
Ingrediente
- 200 g ciocolată dulce-amăruie
- 2 Lingură cacao
- 3 Lingură zahăr
- 200 ml frișcă bătută
- 1 Pinch sare
Ultimele broșuri
Procedura
1. Pentru mousse-ul de ciocolată, zdrobiți ciocolata într-un bol și topiți-o într-un bain-marie. Asigurați-vă că niciun pic de apă nu ajunge în ciocolată, altfel aceasta se va îngrămădi.
2. Adăugați cacao, zahăr și un vârf de sare la ciocolată și amestecați bine.
Bateți smântâna până se întărește și încorporați-o cu grijă în amestecul de ciocolată.
4. Distribuiți desertul de Revelion cu ciocolată în 4 cupe de desert și puneți-le în frigider pentru cel puțin 2 ore, până se întăresc.
Decorați desertul de Revelion din mousse de ciocolată cu ornamente și talismane pentru schimbarea anului.