PUBLICITATE

Sursa :: Bernadette Wurzinger for Getty Images

Desert de Revelion Mousse de ciocolată

Un desert delicios și bogat cu ciocolată, perfect pentru a încheia o seară festivă de Revelion. Acest desert nu este prea greu și are un arome profund de ciocolată.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 200 g ciocolată dulce-amăruie Adăugat la
  • 2 Lingură cacao Adăugat la
  • 3 Lingură zahăr Adăugat la
  • 200 ml frișcă bătută Adăugat la
  • 1 Pinch sare Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

25 min.
1. Pasul

1. Pentru mousse-ul de ciocolată, zdrobiți ciocolata într-un bol și topiți-o într-un bain-marie. Asigurați-vă că niciun pic de apă nu ajunge în ciocolată, altfel aceasta se va îngrămădi.

2. Pasul

2. Adăugați cacao, zahăr și un vârf de sare la ciocolată și amestecați bine.

3. Pasul

Bateți smântâna până se întărește și încorporați-o cu grijă în amestecul de ciocolată.

4. Pasul

4. Distribuiți desertul de Revelion cu ciocolată în 4 cupe de desert și puneți-le în frigider pentru cel puțin 2 ore, până se întăresc.

5. Pasul

Decorați desertul de Revelion din mousse de ciocolată cu ornamente și talismane pentru schimbarea anului.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou