PUBLICITATE

Sursa :: freeskyline from Getty Images

Dovlecei la cuptor cu carne tocată

Rețetă pentru dovlecei prăjiți perfect cu carne tocată și roșii.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 2 ks Dovlecei medii Adăugat la
  • 500 g Carne tocată Adăugat la
  • 2 ks The Onion Adăugat la
  • 4 cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 1 konzerva Roșii suc propriu de roșii Adăugat la
  • Brânză rasă Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru măcinat Adăugat la
  • ulei Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Se taie dovleceii în două și se scoate pulpa. Aceasta va fi utilă mai târziu, când veți pregăti umplutura.

2. Pasul

Într-o tigaie, se prăjește în ulei ceapa și usturoiul tocate mărunt.

3. Pasul

După un timp, se adaugă carnea tocată și se prăjește. De asemenea, puteți adăuga puțin piper măcinat sau ardei iute la carnea tocată, dacă vă place mâncarea mai picantă.

4. Pasul

Se adaugă apoi pulpa scobită a dovlecelului și roșiile din conservă. Se asezonează cu sare și piper și se lasă să fiarbă la foc mic până se înmoaie.

5. Pasul

Umpleți dovleceii cu amestecul și coaceți la 180°C pentru aproximativ 20-30 de minute.

6. Pasul

Înainte de finalul coacerii, se presară cu brânză și se lasă să se mai coacă puțin.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou