Sursa :: freeskyline from Getty Images
Dovlecei la cuptor cu carne tocată
Rețetă pentru dovlecei prăjiți perfect cu carne tocată și roșii.
Ingrediente
- 2 ks Dovlecei medii
- 500 g Carne tocată
- 2 ks The Onion
- 4 cuișoare Usturoi
- 1 konzerva Roșii suc propriu de roșii
- Brânză rasă
- sare
- Piper negru măcinat
- ulei
Ultimele broșuri
Procedura
Se taie dovleceii în două și se scoate pulpa. Aceasta va fi utilă mai târziu, când veți pregăti umplutura.
Într-o tigaie, se prăjește în ulei ceapa și usturoiul tocate mărunt.
După un timp, se adaugă carnea tocată și se prăjește. De asemenea, puteți adăuga puțin piper măcinat sau ardei iute la carnea tocată, dacă vă place mâncarea mai picantă.
Se adaugă apoi pulpa scobită a dovlecelului și roșiile din conservă. Se asezonează cu sare și piper și se lasă să fiarbă la foc mic până se înmoaie.
Umpleți dovleceii cu amestecul și coaceți la 180°C pentru aproximativ 20-30 de minute.
Înainte de finalul coacerii, se presară cu brânză și se lasă să se mai coacă puțin.