:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1eUpk_0yePUtEwCd08J4/427d7b6cba0b74b6d9e0d94c0823cc.jpeg)
Drob de pui delicios - Rețetă simplă și rapidă
Acest drob de pui este o alternativă ușoară și delicioasă la drobul tradițional de miel. Preparat cu piept de pui și ierburi aromatice, este o alegere perfectă pentru masa de Paște sau orice altă ocazie specială.
Ingrediente
- 500 g piept de pui fără piele
- 3 ou
- 1 ceapă tocată fin
- 2 căței usturoi tocați
- 2 linguri unt topit
- 1⁄2 cană pesmet
- 1⁄2 cană lapte
- 1⁄2 legătură pătrunjel tocat fin
- 1⁄2 linguriță cimbru uscat
- sare și piper după gust
- 3 ouă fierte
Ultimele broșuri
Procedura
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Fierbeți pieptul de pui și tocați-l.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1eUpk_0yePUtEwCd08J4/bfd899f146db81950f8338662ea884.jpeg)
Sursa :: Youtube
Într-un castron, bateți ouăle, adăugați ceapa tocată, usturoiul, untul topit, pesmetul, laptele, pătrunjelul și cimbrul uscat. Amestecați bine.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1eUpk_0yePUtEwCd08J4/0f909122267a33099e4da8784b6a5f.jpeg)
Sursa :: Youtube
Adăugați puiul la amestecul de ouă și amestecați până la omogenizare. Adăugați sare și piper după gust.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1eUpk_0yePUtEwCd08J4/da1392cb05ab36cbad203511933607.jpeg)
Sursa :: Youtube
Turnați jumătate din amestec într-un vas de copt, puneți ouăle fierte în mijloc, acoperiți uniform cu restul amestecului și puneți-l la cuptor pentru 30-35 de minute sau până când drobul de pui este rumenit și este gata.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/1eUpk_0yePUtEwCd08J4/0ecdebe67721b66923e093dd630068.jpeg)
Sursa :: Youtube