PUBLICITATE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/9pLy1yoigO6Vxxdv_zQG/a5cfc47c5d230ca65f173153a70393.jpeg)
Fasole bătută cu arome mediteraneene
Această fasole bătută este o variantă delicioasă și sănătoasă a gustării tradiționale. Aromele mediteraneene de busuioc și roșii uscate îi conferă o notă exotică, iar textura mătăsoasă îți va face să te îndrăgostești de ea.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 2 conserve de fasole albă sau roșie
- 1 căței de usturoi
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 linguriță busuioc uscat
- 2 linguri roșii uscate tocate
- Sare și piper negru proaspăt măcinat după gust
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
10 min.
1. Pasul
Clătește bine fasolea sub jet de apă rece și las-o să se scurgă într-o strecurătoare. Pune fasolea, usturoiul, uleiul de măsline, busuiocul și roșiile uscate într-un blender sau într-un vas de mixer. Amestecă până obții o pastă fină și omogenă.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/9pLy1yoigO6Vxxdv_zQG/0935ff6db6a09f5a4edface4e53d04.jpeg)
Sursa :: Youtube
2. Pasul
Ajustează gustul cu sare și piper negru proaspăt măcinat după preferințe. Servește fasolea bătută cu lipie prăjită sau crackers-uri și poftă bună!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/ro/recipe/9pLy1yoigO6Vxxdv_zQG/90dddf05f9c7d0db1500fad3e20049.png)
Sursa :: Youtube