PUBLICITATE

Sursa :: hanbr from Getty Images

File de porc cu sos de piper

Acest fel de mâncare este un clasic al bucătăriei cehe, care nu obosește niciodată și întotdeauna place. Pregătirea este un pic mai solicitantă, dar rezultatul merită. Sosul de piper va da cărnii aroma potrivită, iar fileul va fi frumos suculent datorită acestuia.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 4 ks Fileuri de porc Adăugat la
  • 2 Linguri Unt Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper măcinat Adăugat la
  • 1 Linguri făină Adăugat la
  • 12 l Bulion de vită Adăugat la
  • 1 Lingura Muștar neted Adăugat la
  • 150 ml Cremă de gătit Adăugat la
  • 1 Lingura Piper verde Adăugat la
  • 2 Linguri brandy Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a curăța, săra și pipera fileurile pe ambele părți. Rețineți că sarea și piperul sunt esențiale pentru aroma delicioasă a cărnii, așa că nu vă zgârciți la ele.

2. Pasul

Se topește untul într-o tigaie și se rumenește carnea pe ambele părți.

3. Pasul

Când carnea este bine rumenită, se scoate din tigaie și se dă deoparte. Adăugați făina în tigaia în care s-a rumenit carnea și amestecați pentru a obține un roux ușor.

4. Pasul

Apoi se toarnă treptat bulionul și se amestecă pentru ca sosul să nu se închege. Nu uitați să adăugați puțin muștar simplu pentru un pic de aromă picantă.

5. Pasul

Apoi se adaugă smântâna de gătit, piperul verde și coniacul. Sosul poate fi asezonat și cu sare și piper, după gustul dumneavoastră.

6. Pasul

Se pune carnea înapoi în sos și se lasă să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 10-15 minute pentru a lăsa carnea să se absoarbă de aromele sosului.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou