PUBLICITATE

Sursa :: rlat from Getty Images

File de porc în aluat cu pufuleți

File de porc perfect cu ciuperci în aluat pufos.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g File de porc Adăugat la
  • 400 g Produse de patiserie pufoasă Adăugat la
  • 1 ks The Onion Adăugat la
  • 200 g brânză Adăugat la
  • 200 g Ciuperci proaspete Adăugat la
  • 1 ks Ou pentru frecare Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper negru Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

45 min.
1. Pasul

Mai întâi cureți și tai ciupercile. Le înăbușiți în ceapă.

2. Pasul

Sărați și piperați fileul de porc și rumeniți-l într-o tigaie până când devine auriu. Apoi se lasă carnea să se odihnească.

3. Pasul

Se întinde foitajul și se așează deasupra feliile de brânză.

4. Pasul

Puneți ciupercile feliate deasupra brânzei și adăugați deasupra fileul de porc.

5. Pasul

Înfășurați aluatul în așa fel încât să înfășurați bine carnea. Apoi, ungeți-o cu ou bătut.

6. Pasul

Coaceți mușchiul de porc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute, dar timpul poate varia în funcție de cuptorul dumneavoastră, așa că este bine să urmăriți momentul în care aluatul devine auriu.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou