PUBLICITATE
Sursa :: rlat from Getty Images
File de porc în aluat cu pufuleți
File de porc perfect cu ciuperci în aluat pufos.
PUBLICITATE
Ingrediente
porții
4
- 500 g File de porc
- 400 g Produse de patiserie pufoasă
- 1 ks The Onion
- 200 g brânză
- 200 g Ciuperci proaspete
- 1 ks Ou pentru frecare
- sare
- Piper negru
Ultimele broșuri
PUBLICITATE
Procedura
45 min.
1. Pasul
Mai întâi cureți și tai ciupercile. Le înăbușiți în ceapă.
2. Pasul
Sărați și piperați fileul de porc și rumeniți-l într-o tigaie până când devine auriu. Apoi se lasă carnea să se odihnească.
3. Pasul
Se întinde foitajul și se așează deasupra feliile de brânză.
4. Pasul
Puneți ciupercile feliate deasupra brânzei și adăugați deasupra fileul de porc.
5. Pasul
Înfășurați aluatul în așa fel încât să înfășurați bine carnea. Apoi, ungeți-o cu ou bătut.
6. Pasul
Coaceți mușchiul de porc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de aproximativ 25 de minute, dar timpul poate varia în funcție de cuptorul dumneavoastră, așa că este bine să urmăriți momentul în care aluatul devine auriu.