PUBLICITATE

Sursa :: Roman Bjuty from Getty Images

File de porc într-o tigaie

Fileul de porc la tigaie este unul dintre preparatele mele preferate. Îl pregătesc des pentru familia și prietenii mei și este întotdeauna primit cu entuziasm.

PUBLICITATE

Ingrediente

porții
4
  • 500 g file de porc Adăugat la
  • 2 Cuișoare Usturoi Adăugat la
  • 2 větvičky Rosemary Adăugat la
  • 100 g Unt Adăugat la
  • sare Adăugat la
  • Piper măcinat Adăugat la
PUBLICITATE

Procedura

60 min.
1. Pasul

Începeți prin a curăța fileul de porc de tendoane și grăsime. Sărați și piperați carnea. Puneți jumătate din unt într-o tigaie și topiți-l la foc mediu. Prăjiți fileul de porc pe toate părțile până când devine auriu. Acest lucru este important, deoarece îi va da o culoare aurie frumoasă și va reține sucul din interior.

2. Pasul

Dacă vă place usturoiul și rozmarinul, adăugați-le la carne. Mie personal îmi plac la nebunie, așa că le folosesc cu orice ocazie. După ce s-a rumenit, puneți carnea în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și coaceți-o timp de aproximativ 10 minute.

3. Pasul

Când carnea este gata, scoateți-o din cuptor și lăsați-o să se odihnească puțin.

Cele mai recente rețete

Cele mai recente rețete

Reels

Nou